WAT ZIJN DE OPEN GOLFDAGEN?

  • Plezier

    Golf is een leuke en uitdagende sport voor alle leeftijden! Kom naar de Open Golfdagen en maak kennis met golf en ervaar het plezier!

  • Vriendschap

    Golf is bij uitstek een sport die zich leent om samen met anderen te beoefenen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met elkaar genieten van deze fantastische sport. Kom samen met vrienden naar de golfbaan en ervaar/deel de passie voor golf met elkaar.

  • Familie

    Samen met je vader, moeder, broers, zussen, opa’s en oma’s golfen? Dat kan! Kom samen met je familie naar de open dag. Wat is er leuker dan met het gezin de golfsport te beoefenen!

WAT ZIJN DE OPEN GOLFDAGEN?

Tijdens de Open Golfdagen is het aan jou om kennis te maken met de golfsport. Bij heel veel verschillende golfbanen- en clubs kun je vrijblijvend en kosteloos langsgaan. De Open Golfdagen vinden dit jaar plaats tijdens het paasweekend, van 19-22 april!

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in zijn/haar handen heeft gehad.

Golf is de derde sport van Nederland. Meer dan 380.000 golfers zijn geregistreerd bij de sportbond, de Nederlandse Golf Federatie. Golf is een uitdagende sport zowel op het gebied van fysieke- als mentale inspanning.

Overzicht deelnemende golfbanen
– en clubs

Veel verschillende golfbanen-en clubs organiseren van 19-22 april 2019 een Open Golfdag. Door heel het land is het mogelijk om op deze dagen kennis te maken met golf. Genoeg aanbod voor iedereen! Klik op de button hiernaast voor een overzicht van de deelnemende banen- en clubs.

Contact Us